Partytime!

Var precis klar med att sminka mig, det är ju trots allt en ganska speciell dag. Makeupen blev jättebra med.

Och så tittar jag på McLeods döttrar och just detta avsnitt handlar om vanvårdade hästar. Jaha... det är bara att göra om min makeup nu.... Att man ska vara så blödig!


Men men, om bara en timme drar jag iväg för att möta upp älsklingen och sen blir det fest hela helgen!!






Kommentarer
Postat av: Anna

Stort grattis i efterskott! Hoppas du hade ett bra firande :D



Svar: Tack så mycket! Jag försöker att inte sätta alltför stora mål redan nu, något som faktiskt kan uppnås och inte kräver alldeles för mycket låter mest rimligt i mina öron för tillfället. Vem vet, när jag kommit in i det på riktigt kanske jag sätter högre mål allteftersom.



Nej, inte jag heller efter att ha sett bilderna på stolen. Pratade med min mamma idag och hon verkade förstå skillnaden på stol och stol, även om jag inte blev så mycket smartare efter hennes förklaring ;)



Nej, det är dem verkligen inte! Jag kommer ihåg en gång för flera år sedan då jag simmade under vattnet.. En fet vanlig manet kom rakt emot mig och jag fick den i hela ansiktet, inte sådär jättetrevligt ;) Havet är underbart, men badar hellre i sjö och pool.



Precis, det handlar inte alltid om summan (även om det hade varit fantastiskt att kunna skänka mer), utan om handlingen. Att man faktiskt inser hur vissa djur blir behandlade och försöker göra något åt det.



Haha, ja svensk får nog vara min ursäkt :D Min styvpappa (som egentligen är min riktiga pappa) har världens bästa gener! Hela hans släkt blir bruna bara de tittar på solen, så min syster är alltid såå mycket brunare än mig :) Jag och min bror har fått vårt lysande pigment av vår käre far.



Ja, det var verkligen skönt att få vara ledig igår! Fick tvättat och städat här hemma och sedan umgicks jag med bästa vännen. Så det var allt toppen! Hur hade du det på din dag nu då? :)



Jag ska måla om några rum här hemma och ska imorgon börja fixa ordning lite i badrummet, ta bort badkaret så jag får mer plats och spika upp lite hyllor därinne. Sedan ska det målas vitt där inne, längtar så till allt är klart :)



Ha nu en bra lördag med din gubbe! ;) Kramar

2012-06-02 @ 17:27:39
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: Emetofob - Att leva med spyfobi

Hoppas du får det roligt :)



Ja, det är riktigt dåligt för i längden förlorar man ju ännu mer pengar om man inte stannar hemma utan smittar sina kollegor istället.. usch

2012-06-02 @ 22:36:45
URL: http://emetofob.blogg.se/
Postat av: Rinki

Fest hela helgen! Det låter riktigt underbart.



Hej älskade vännen!

Jag vet ju att du och jag har strukit det där med att säga förlåt till varandra varje gång vi är dåliga på att skriva till varandra, så jag tänker inte säga förlåt ;) däremot så tänkte jag säga att jag har inte brytt mig så mycket om att svara på kommentarer på senast, har inte orkat med tanke på sluttampen på skolan och allting. MEN, jag har saknat dig till tusen, jag har till och med tänkt på dig under vissa dagar, funderat på hur det är med dig och vad du gör. Det är det negativa med att låta bloggen ligga lite åt sidan, att jag saknar vissa personer...eller ja, dig faktisk, har inte så himla många som är så speciella som dig. Okej, nu blev det kanske lite mycket, jag distanserar mig lite ^^.



Jag har bläddrat ned en del i bloggen, gud så roligt att Jonne nu har tagit examen och att han kommer att flytta ihop med dig, att ni får börja erat liv tillsammans, det måste kännas helt otroligt. Är du glad? Jag är jätteglad för er skull, verkligen.



Såg ju också att du fyllt år, fan! Jag har ju till och med det uppskrivet, men glömde kika in här och skriva ett grattis. Men grattis så mycket i efterskott, hur var dagen? Självklart kommer en födelsedagspresent till dig snart, om jag får adress av dig, lovar att jag inte är en stalker eller något annat läskigt. Jag hade faktiskt tittat ut en present till dig för länge sedan, dock behöver jag veta typ storlek (kläder) skriv för allting (alltså byxor, tröja) så att det blir liiite överraskning i alla fall. Sedan verkar det slut på lagret just nu, men jag lovar att det kommer något till dig om ett tag.



Sv: Hehe, ja den där springturen blev ju inte direkt upprepad, var mycket i plugget och nu när det faktiskt är molnigt (gillar att springa då) så är jag dunderförkyld, så det får nog vänta ytterligare ett tag.



Kul att du gillade bilden på löven. Att ha "alviskt" i sovrummet låter riktigt nice, säg till ifall du hittar något häftigt, jag har ju också börjat se mig om efter saker till lägenheten så all inspiration är välkommen.



Jo, men precis som du skriver så blir det ju olika för alla när det gäller vart på kroppen man går ned någonstans. Nej, jag får faktiskt inte ont i ryggen av mina boobs, även om de är stora...antar att jag har "tränat" upp ryggen allteftersom de växt, eller något i den stilen.



Haha, ja man kan ju försöka hålla sig ifrån fotografier om man inte är nöjd med sig själv, men det är samtidigt rätt tråkigt när vi lever i en värld där bilder och det digitala tar upp så mycket plats...jag önskar att jag blev bra på de flesta bilder, men det känns som att jag, i många vinklar ser rundare ut än vad jag är, för att man kanske ser brösten att de tar upp plats, eller att jag har en ganska kort hals (tror jag...tror jag har förstått det nu) nåja...man får försöka att vara nöjd ändå.



Skönt att höra att någon håller med mig angående alkoholpolitiken, jag tycker att det är så många som verkar argumentera för att det ska få säljas ut och att det är så jobbigt att rätta sig efter systembolagets tider och annat tjafs. Jag tycker att det är så oansvarigt att se det på det sättet, det är ju inte så himla jobbigt att ta sig till systemet liksom och om man säljer ut det hela, så att Coop kan sälja det så känns det som att snatteri kanske ökar, spontanköp av alkohol ökar och barn får från tidigare ålder (är ju småbarnsfamiljer som handlar på Coop) kontakt/vana vid alkohol.



Åh, jag ser verkligen fram emot Canneloni hemma hos er ;), det låter verkligen hur gott som helst. Jag kommer att vara lite ledig i Augusti, kanske kan komma då ;) om inte du/ni planerar någon resa upp till Stockholm.



Mjo, kanske var det lite av en wake-up call, att jag hade kunnat leva där, ett helt annat liv. Men också det där att jag inte riktigt kände mig hemma någonstans, väldigt rotlös på något sätt. Det är svårt att sätta ord på det helt. Jag vet egentligen inte varför mina föräldrar inte helt verkade förstå, kanske kände de sig mest uppretade/hjälplösa för att de verkligen inte kunde göra något. Eller kanske för att de ändå hade planerat en sådan fin resa och vi bodde på ett superfint hotell och sedan så verkade jag bara otacksam/sur och ville därifrån, jag vet faktiskt inte. Men det tog mig ett tag också att förstå varför jag kände mig så dålig/ledsen/arg/irriterad och bara ville hem.

Nej, jag faktiskt inte ingen direkt kontakt så, dock har barnhemmet en Facebook-grupp som jag är med i, men har skrivit en liten "presentation" där jag har berättat vem jag är och sådär, men har inte riktigt haft någon diskussion med någon av dem som styr i det hela så att säga. Jag skulle absolut vilja åka tillbaka, redan nu, bara för att se hur det känns och med lite andra ögon...nu vet jag ju vad jag ska förvänta mig, plus att jag nu antagligen kommer att känna mig mer som en turist i Indien än tidigare. Då var det som att jag sökte efter något. Jag har ju hört vänners berättelser om Indien och hur fint det är, jag tror aldrig riktigt att jag hade plats för att bara njuta och liksom se mig om. Men vi får se hur det blir :).



Pussar och Kramar, hoppas att allt är bra med dig <3.

2012-06-03 @ 16:34:53
URL: http://rhulth.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...