Nail Art Challenge 22: Inspired by flags

Denna vecka dedikerar jag min design till min kära farbror Steven.
 
My thoughts and wishes are with you and our family.
I am  putting all my hope in the thought that
you will make it through this and get well soon.
Love you!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tessie

Här var det fina naglar som vanligt! :)

SV:
ursäkta tiden på svar på din kommentar, min blogg har legat nere lite eftersom jag haft fullt upp.

Jag håller med dig att det är helt oförstårligt hur någon kan göra en annan människa illa bara för att, det ska ju inte ske vilkett fall, du förstår säkert vad jag menar!

Hur var din midsommar!? Min va fin och bra :)
Kram

2012-06-29 @ 18:21:01
URL: http://curves4all.wordpress.com
Postat av: Anna

Skänker mina tankar jag med! <3

Svar: Ja, jag har också funderat på den ett bra tag innan. Och denna gång när jag snubblade äver trailern igen tyckte jag att det var på tiden att se den :) Och så blev det! Fick hem DVD:n igår, så nu har jag den i min samling dessutom :)

Det blir inte lika lätt att hitta elva att utmana då, nej. Men det gick ju bra såhär med!

Okej, kanske något att se på ikväll då? Jag såg en film med henne igår, Daydream Nation hette den.. En lite annorlunda men bra film :)

Kul med en så personlig touch! Det är så kul att byta idéer och tankar med andra om just inredning, man får själv så mycket ny inspiration till sitt eget hem.

Haha, det var t o m datorn jag kollade på när hon klagade, och då ska nämnas att min ena högtalare är trasig.. Så det kommer bara ljud ur den ena plus ur basen, men vad vet jag - det kanske låter mycket om dem med? :) Kanske får ansöka till Grannfejden annars ;)

Absolut! Det är mycket därför jag känner att jag kan ladda ner så mycket som jag gör, när säsongerna sedan släpps på DVD så köper jag dem alltid ändå. Då tycker jag att det blir mer ok ;)

Det var verkligen skönt att inte behöva vakna och undra vad fasiken som hände igår ;) Jag har faktiskt aldrig riktigt firat midsommar, inte enligt tradition iaf. Får sikta på att göra det nästa år kanske. Kan vara lite knepigt i början när man inte känner folket som är där, men det brukar väl oftast gå bra ändå :)

Håller med! Första veckan på semestern gick så fort dock, nu är det bara en kvar :( Får se till att njuta så pass mycket jag bara kan!

Har du några planer för dagen? Kram

2012-06-30 @ 14:45:33
URL: http://anna.favs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...