Lite små struligt just nu!

Det verkar som att Blogg Esse håller på att ändra om hela konceptet helt totalt och så verkar det strula galet mycket just nu på grund av det! Jag kan inte godkänna de senaste kommentarerna, jag har ingen ordentlig redigerare och det är verkligen inget som fungerar som det ska för tillfället. Hoppas att det går snabbt att få igenom alla ändringar så det kan bli lite ordning på bloggen!

Kommentarer
Postat av: Rinki

Tråkigt att det inte verkar fungera ordentligt, jag hoppas verkligen att det fixar sig snart.

Vad roligt att du gick med i utmaningen och skrev om vad som händer i Värnamo, det var ju en hel del grejer i alla fall :). Är det något av det du tänker gå på?

Sv: Tack så jättemycket för komplimangen angående kortet som jag gjorde till min pappa. Egentligen var det väldigt snabbt gjort och sådär, hade nog kunnat lägga ned mer tid på det, men det känns alltid roligare att göra något lite mer personligt och speciellt.

Oj, att vara med Jonnes föräldrar själv en dag, hur känns det? Jag antar att ni ändå är rätt nära och även om jag skulle fixa något sådant, så skulle det nog ändå kännas lite konstigt. Men härligt att Jonne är med dig snart.

Ja, det här med att planera inköp och inredning är absolut en väldigt rolig del av det hela, dock tror jag att vi kommer att få fixa med inredningen ett bra tag framöver, vi har ju inte supermycket pengar så blir väl till att köpa det mest nödvändiga just nu och sedan får vi se hur det blir med resten.

Jag har en god vän som jobbar som bartender just nu och det är alltid roligt att se hur han blandar drinkar och sådär. Kul att du också har en del erfarenhet inom det. Har du någon favoritdrink?

Vi har kommit överens om en del av inredningen också, självklart vill jag att vi båda ska trivas så det lär säkerligen bli någon kompromiss hit och dit. Jag önskar dock att vi kunde få nycklarna nu, så att vi kunde mäta och få en bild av lägenheten nu när den är tom. Sedan vet jag inte hur det blev med besiktningen, hon som bodde där innan hos, hon flyttade nu i början av juni och hon sade att hon skulle ha dit en besiktningsman och att vi kunde haka på då, men sedan hörde hon aldrig av sig om det. Hur gör man, ska vi be en besiktare komma dit först, eller ska vi - när vi får papper på hur det ska ha sett ut när hon flyttade och bara jämföra och se att allting ser rätt ut? *lost*.

Vi kommer nog att försöka använda så mycket av de möblerna vi har, i alla fall till en början. Men sedan, allt eftersom så kommer vi kanske att byta ut saker. Angående tema och sådär så har vi väl inget jättespecifikt, vi vet inte om vi ska riva tapeter och försöka göra om eftersom de är väldigt tråkiga...kanske bara i hallen. I sovrummet så är det ju den lila väggen och annars vill jag nog ha ljusa färger, vitt och typ björkmöbler.

I vardagsrummet skulle jag vilja skaffa en divider så att man kan dela upp det lite som i ett arbetsrum och ett vardagsrum, men vet inte riktigt hur det kommer att bli med plats och sådär. Har ni några teman utvalda redan?

Hur ser din dag ut idag?

Puss och Kram! <3

Svar: None
Enelya Saralonde

2012-06-15 @ 11:59:25
URL: http://rhulth.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...