Födelsedagsfika!

Ska alldeles strax dra iväg till min mamma för att fira min bror. Han fyller inte år förrän imorgon egentligen men vi kör firandet idag.

Homemade Drum Cake

Hade jag kunnat baka tårtor så hade min bror fått denna tårta!


Eftersom jag har varit och simmat en del denna vecka och har fullt up idag så är jag INTE klar med veckans Nail Challenge heller. Men jag ska försöka få upp den imorgon iallafall. :)


Kommentarer
Postat av: Rinki

Du får gratta din bror från mig :). Den där tårtan var ju to die for, förstår att du gärna hade gett honom den ifall du hade kunnat göra en sådan.



Sv: Ah, men då så, förlåt om det här låter stalker-ish, men jag sökte på din adress och antar att den står på din mamma Elisabeth? Annars, vad är ditt efternamn, så att det kommer till rätt person.



I och med att det är en hyresrätt så vill dem helst inte att man ska tapetsera eller måla i vidare mörka eller starka färger. Så jag tror nog att väggarna får förbli vita, däremot vill jag självklart sätta upp tavlor och sådant på väggarna. Just nu har vi i sovrummet en mörklila vägg bakom huvudändan vid sängen och vi funderar på att göra samma sak även i nya lägenheten.



Jo, det är sant, jag har ingen aning. Nu tror jag dock att det beror på hur föräldrarna är, när de låter sina barn testa alkohol. Om det är lite hit och dit så tror jag inte att det är någon fara, jag fick smaka lite vin och sådant vid den åldern också tror jag...men nu menar jag dem som har kunnat få ta flaskor hemifrån, eller snarare så tror jag att det är de typerna av familjer som undersökningarna pekar på. Sedan tror jag säkert att om man strikt säger nej så kan det bli en lockelse i tonåren bara för att man får en chans att gå emot föräldrarna. Hehe, det där är en grej som får mig att känna att det nog är lite läskigt att skaffa barn.



Absolut är det så, jag kommer säkerligen att han en annan inställning när jag åker till Indien nästa gång.



Hur är det med dig idag, firar ni nationaldagen något?



Bamsekramar! <3

2012-06-06 @ 18:48:19
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: Anna

Tjusig tårta, minsann! :)



Svar: Ja, jag gillade dem! Man tror inte att rött och rosa ska gå ihop så värst bra, men ibland får dem till det och blir riktigt tjusigt! Ja, lacker finns som matt.. Riktigt snyggt och roligt att toppa med!



Precis! Och det är nog de första gångerna man tränar som är allra svårast, när man väl kommit in i det tror jag att det blir lite av en rutin och inte längre något man måste göra. Utan man trivs faktiskt med det och ser det inte som en jobbig grej, det är bara de där första gångerna som sagt. Det gäller att inte ge upp och härda ut ;)



Haha, nej det är sant.. De gångerna jag varit i Grekland badar jag jämt i havet. Finns det inga maneter i så ligger jag där och plaskar :)



Håller med dig! Jag vet med mig att jag skulle må dåligt av att inte kunna ge något varje månad, så är det ju inte med alla, men för att jag ska känna att jag gör någonting så är det viktigt för mig.



Nej, det blev mest att fixa ordning här hemma i helgen. Tänker nog även fixa lite mer med det i helgen som kommer, är inte riktigt nöjd för tillfället. Det finns ju alltid något att ändra på här hemma ;) Jag var ledig idag med, ja. Riktigt skönt att få vara hemma såhär mitt i veckan! Mer sådant säger jag :) Vad har du haft för dig idag?



Njae, duschen är inte riktigt klar ännu.. Det är den jag ska fortsätta pilla med i helgen. Får se hur/om det löser sig :) Några planer för helgen? Kramar

2012-06-06 @ 21:44:20
URL: http://anna.favs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...