Resumé av årsresumé!

Ja jag var bara tvungen. :D En resumé på en resumé.

Men det är ganska fantastiskt när man ska försöka skriva ner allt man gjort på ett helt år. Jag fick gå igenom min blogg och min kalender och även mina foton på mobilen för att minnas vad jag gjort, eller kanske framförallt NÄR jag gjort dessa saker. Och jag vet att jag nog säkert glömt bort att nämna en hel del saker!

Som ni kanske förstått redan så har jag inte heller delat med mig av precis allt. Vissa saker håller jag fortfarande privata, men det är det som är så fascinerande! Att det hänt så mycket att jag har massor av saker att skriva om, även om jag inte skriver allt!


Jag skulle inte vilja säga att 2011 överlag har varit ett speciellt bra år i vissa avseenden. Däremot har det varit ett bra år på andra sätt, t ex vad gäller resor och hur mitt förhållande har utvecklats med min älskling under hela året.


Hur tror ni år 2012 blir? 2010 var ett förbannat bra år, 2011 var lite sämre... är jämna tal lyckotal? Vi får se... ;)








Kommentarer
Postat av: Rinki

Jag var också tvungen att konsultera kalendrar och bloggen för att kunna summera mitt 2011, fast att kolla mobilbilder gjorde jag faktiskt inte, det hade nog varit smart...fast jag tar inte så hemskt mycket bilder men ändå :).



Sv: Smart att tidsinställa, jag tror inte att WordPress har den funktionen, jag har i alla fall inte sett det. Men det var ju skönt att få vara lite bloggfri ett tag, ibland när det är mycket att göra så blir det ju lite stressigt.



Videon var bra, men så mycket growlande...det är inte riktigt min musiksmak, tror att jag har gått mer från metall till rock/hårdrock.



Jag pluggar Socialantropologi, läran om människor och deras kulturer i princip. Du kan googla för mer information ;)



Lite stress blir det alltid, jag vart lite stressad över julklappsköp, jag älskar att leta efter den perfekta presenten till folk; och jag är rätt nöjd med årets faktiskt. Men däremot var det snarare lugnet på själva julafton som var så himla skönt och fint!



Ah, okej :) har du lagt upp någon bild på dig själv på bloggen? Vore spännande att se, inte för att jag är sådant som lagt upp mycket bilder på mig egentligen. Kan väl inte säga att jag är så rockbrudig just nu, var nog det för ett par år sedan dock.



Ja, du får allt låna din pojkväns scanner och lägga upp något! Tror nog att du kommer få superfina kommentarer och det är en jätteskön känsla när man vågar något sådant, jag lovar!



Ja, jultraditionerna jag har nog är inte alls lika när man var yngre. Det är inte lika magiskt längre heller, men alla växer ju upp och man vill ju vara tillsammans med den man älskar på julafton också, hehe.



Hur har din dag varit idag?



Kram

2012-01-11 @ 17:59:16
URL: http://rhulth.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...