In the summertime...

Just nu är jag på väg till ett möte, genom kall snö, hal is och med halsduken virad hårt runt näsan! Så jag har tidsinställt detta inlägget till er så länge! Tänk på hur underbart det kommer bli till sommaren, i jämförelse med den plötsliga vintern vi får genomlida nu!

Bara några månader kvar, right? ;)

lights, fl✿res & l'amour   2011; best.

Run when you run | Flickr - Photo Sharing!   Tumblr 

just do it because you want it    on Flickr - Photo Sharing!

Unbenannt | Flickr - Fotosharing!   Go insane Throw some glitter Make it rain on 'em!

Because I can.


Visst längtar man bara till sommaren när man ser såna här bilder.

Alla bilder är lånade från We❤It


Kommentarer
Postat av: Rinki

Åh, du gör mig smått galen! Det där ser så himla skönt och mysigt ut. Jag vill ha vår och sommar nu :)



Sv: Tack för frågorna du ställde, ska sammanställa alla frågor och publicera dem snart.



Ja, ormar är väldigt coola djur, haha det förvånar mig inte att du skulle ha ett eget litet zoo om du fick bestämma själv.



Jag håller med om att SD drar upp frågan, men för mig som invandrare (även om jag inte vardagligt ser eller ens tänker på mig som det) så gillar jag dem inte för fem öre. Precis som du säger så kommer det i framtiden bara att komma hit rika européer, vilket är hemskt. Det är bra att din vän i alla fall för fram vettiga saker, även om jag inte skulle affiliera mig med partiets namn ens för att kunna komma upp till Kommunfullmäktige; no offense :). Det känns bara som en princip sak enligt mig.



Jag har hört om andra tjänster för bloggar som har sådana där annonser, men jag har bestämt mig för att inte gå med i något sådant. Jag är alltid rätt för virus när jag ser sådana typer av reklamer, så jag skulle typ aldrig klicka på en sådan; därmed så antar jag at det inte är många andra som gör det heller. Men visst, pengar är alltid roligt att få ;).



Starkt gjort av din kusin, man ska kämpa för det man gillar, det kan jag verkligen hålla med om. Kan tänka mig att du verkligen skulle kämpa för att få behålla/vara med djur ifall du fick en allergi.



Ja, det är jobbigt det där med media, jag har märkt hur påverkad jag blir, vilket konstigt ideal jag har när jag ser på de "större modellerna" och man tänker "åh, hon såg ju faktiskt rätt stor ut", tills man inser att hon faktiskt ser hälsosam och snygg ut...det är hemskt, måste vi tänka på oss själva som kroppar hela tiden?



Hur gick ditt möte förresten och vad var det för möte?



Kram!

2012-01-24 @ 19:13:20
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: anniepiie

Klart att man längtar till sommaren! :D SV: Åhh tack snälla, trivs bra i luggen! hihi Kul att du gjorde awarden förresten. jasså, där ser man...Bra att du fick reda på vad det var iaf! :) Har shoppat med syrran och bara tagit det lugnt annars... Usch idag har det snöat massor, så är helt vitt ute. blää Hoppas du har en bra kväll! :) Kram

2012-01-24 @ 19:27:20
URL: http://anniepiie.blogg.se/
Postat av: sevve-Uppsalas sötase blogg

Fick massor med tips om att jag ska ha dagens blogg! Så jag kommer ha dagens blogg VARJE dag för er läsare!



Har ni fler



Direkt länk till Dagens Blogg:



http://sevve.blogg.se/?tmp=24191743

2012-01-24 @ 19:36:06
URL: http://sevve.blogg.se/
Postat av: Anki

Hihi ja det ska bli spännande! Jo det spökar mer nu! En lampa tänder och släcker sig hela tiden, någon går genom en dörr som inte finns (man hör att någon tar i handtaget till en dörr som är igenspikad mellan mitt och Mattias rum) 3 gånger har det funnits tydliga avtryck av att någon legat i sängen, trots att ingen varit hemma. Men det syns tydliga märken efter huvud rumpa och fötter, ibland är mattan oxå flyttad. Vi har hört ett kastrull lock ramla i golvet, jag har hört en hostning och jag och niclas har hört steg på övervåningen när vi är på nedervåningen. Mer har hänt också, men jag kommer inte på det nu. :)

2012-01-24 @ 20:24:43
URL: http://baraanki.blogspot.com
Postat av: Anna Terneborg

Härliga bilder!



Svar: Ja, de var riktiga färgklickar minsann. Blir snyggt att bära de rosa till helsvart. Nice!



Finns ju den del ställen att välja på här i Göteborg, men jag har tröttnat lite på allt det. Ska dock ut på lördag, blir första gången sen i somras ;)



Godnatt på dig!

2012-01-24 @ 22:32:32
URL: http://anna.favs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...