En sån där mysig Ego-dag!

Ja, det har varit lågt på bloggfronten idag. Efter att jag kom hem från mötet så var jag så frusen att jag drog på mig halva socklådan på fötterna tillsammans med nymicrade, varma vetetofflor och svepte in mig i min morgonrock. En hel kanna te fick följa med mig in i vardagsrummet också. Jag hade även ett långt telefonsamtal med min älskling eftersom vi varit ihop exakt 1 ½ år. Ingen jättestolpe i förhållandet kanske, men mysigt ändå. Synd bara att min älskling var 15 mil bort. Inte mycket att göra åt. :)

 

Efter det så har jag bara tagit det lite lugnt faktiskt. Gjort rehabiliteringsövningar för knät som jag fått av min älskling, tagit ett varmt bad och sen har jag gjort manikyr! Gjorde ett "handbad" med vatten och nagelolja och sen filade jag mina naglar eftersom de såg minst sagt förjävliga ut! Det är så tråkigt med denna kyla för mina naglar torkar ut på nolltid och skivar sig och går sönder för minsta lilla. Så just nu är mina naglar olika långa och inte alls vackra. :P Men till sist målade jag dem i allafall. Ska försöka ta kort på dem när de är helt klara så ni får se, även om jag inte alls är nöjd över resultatet.



Men nu ska min ego-dag övergå till ego-natt och jag ska krypa ner i sängen med en bok, en kopp nybryggt te och lite musik i bakgrunden. Möjligtvis att jag låter en och annan Jack Daniels-fudge slinka ner också. Mums!


Good night!

 


Kommentarer
Postat av: Rinki

Det låter som en otroligt underbar kväll :) jag vet inte vad det var, men jag var också otroligt frusen igårkväll. För övrigt tycker jag ändå att 1½ år absolut är värd att nämnas i alla fall, även om det inte är en jättegrej.



Sv: Jag är inte jätteinsatt i svensk film/tv heller, men har läst en del recensioner och mina föräldrar har introducerat en del svenska filmer för mig så tja, vet väl litegrann.



Oooh, Oscarsgala-nomineringar DET är jag riktigt intresserad av dock! Jag ska nog ta mig en koll på den listan.



SD har enligt mig mycket läskigt, jag satt och läste igenom deras partiprogram innan valet, bara för att jag ändå ville veta och jag blev mörkrädd. Det är klart att man ska se det positivt att din vän ändå vill föra fram bra frågor via ett parti som inte säger mycket bra alls; jag hoppas ändå att han kan få byta snart :).



Jag håller med, jag blir helt förfärad över mig själv när jag kan nicka lite för mig själv, i typ två sekunder innan jag inser att modellen de kallar "stor" är en helt snygg, normal tjej med lite boobs och kurvor! Vilket jag faktiskt föredrar.

Men ja, vi matas hela tiden, jag blir helt galen på alla reklamer som spammas ut på Internet "gå ned så och så mycket på hur lite tid som helst", usch vill bara spy. Jo, det kanske kan vara undermedvetet, jag kommer ihåg att jag läste en tidningskrönika där en kvinna skrev (hon var journalist på Aftonbladet) och hon menade att det förvisso är tråkigt med hetsen men att hon själv inte skulle bli så imponerad eller sugen på kläderna i en affär om det inte var "perfekta", glamorösa, tunna modeller som bar dem. Skulle hon se sin granne som är lite överviktig visa upp kläder på H&M, så skulle hon inte bli lika sugen. Man vill drömma och hoppas ibland att man får lite av den där stjärnglansen i och med kläderna...



Vad vet jag, men lite intressant tanke ändå...



Låter som ett spännande möte :)



Hur ser din dag ut idag?



Kram

2012-01-25 @ 09:39:22
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: Anki

Sv: Jag tycker oxå att det är supermysigt med spöken!! De stör inget, de är bara snälla så vi har inte tänkt driva bort dom för jag tror bara de vill hjälpa till.

Visst är det härligt med en spadag?! Jag har varje måndag, för annars missar jag och tycker att jag inte har tid. Men jag tror det är viktigt med spadagar så man tar det lugnt.

Vad gott det lät med Jack Daniels fudge!! :D

Hoppas vi kan ses snart! Du måste komma och hälsa på när jag och Niclas har fått lägenhet!

2012-01-25 @ 09:46:23
URL: http://baraanki.blogspot.com
Postat av: Lavali - Skaraborgs största blogg

kikar förbi idag igen och läser lite och passar på att önskar dig en trevlig fortsatt lillördag :)

2012-01-25 @ 11:24:35
URL: http://lavali.blogg.se/
Postat av: Anna Terneborg

Svar: Ja, men det är ju så skönt att krypa ner i en nybäddad säng. Nydsuchad dessutom ;)



Jag tror jag vet vilka linnen du menar, och jag håller med. Riktigt fränt :)



Ja, precis. Det känns så iaf, får väl se hur det blir på lördag.



Ha en bra dag! Kram

2012-01-25 @ 11:41:53
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: Anna Terneborg

Sådana dagar behövs!



Svar: Tack, det hoppas jag med. Men känner jag mig själv rätt så kommer den åka tillbaka ;)



Jag gillar dock när det är kyligt utomhus, då känns det på något vis mysigare att krypa under täcket :)



Tack så mycket! Kram

2012-01-25 @ 14:25:05
URL: http://anna.favs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...