En bra helg minsann!

Det blev lite sent bloggande för mig idag. Internet har strulat fram och tillbaka idag och så har jag haft lite på gång. :) Men ska redovisa min helg för er. :)

I fredags åkte jag ner till Munka-Ljungby i Skåne för att hälsa på och spendera helgen med min älskling. På kvällen åkte han och jag och 10 andra från internatet in till Helsingborg för att äta på en restaurang som hette Haket. Väldigt trevlig restaurang med jättegod pasta som jag åt. Älsklingen åt blandade spett med oxkött, fläskkött och kyckling. Efter det satt vi uppe hela kvällen och drack kaffe och pratade en massa. Det var riktigt trevligt med alla nya människor.

 

Lördagen var ganska otrolig. Jag och älsklingen åkte åter igen till Helsingborg fast till Väla centrum för att shoppa lite. Och när vi sitter och dricker börjar vi prata om min bror, för vi funderade på om han värmde upp inför trumspelandet på spelningar och sånt. Precis då får jag syn på han och han flickvän som går förbi på Väla! Vad sjutton! Med tanke på att min bror bor i Värnamo, nästan 17 mil från Väla så var det lite udda att se honom där. Han hade ingen aning om att jag var där heller! :D Haha. Men vi gick tillsammans sen alla 4 och tittade på IKEA och så självklart, åt köttbullar.

På lördag kväll var det fest på internatet! Och det var också en udda fest. För en gångs skulle var det en tjej där med samma musiksmak som mig! Sara hette hon och vi ockuperade Spotify med Broadway och diskuterade Asking Alexandria. Och det mest udda av allt! På en fest med 15  personer,  plus 5-6 personer till som kom och gick under kvällen, varav hälften ungefär var killar, så dracks det inte en enda öl! Inte en enda!! Vi drack cider, pepino, vin, körsbärslikör, äppel- och kanelvin och några groggar, men ingen öl!! 

Homers nightmare, not a beer in sight 
Inte en enda öl, men däremot nyponsoppa och julmust! Hallå?!

Söndagen så vaknade jag och älsklingen som vanligt tidigast av alla. Vi hade gått och lagt oss vid 4 på morgonen, men resten av folket hade visst fortsatt till 6! Men vi bara slappade på söndagen ändå. Drack lite kaffe med de andra men sen smög vi undan för att vara lite själva, vilket vi egentligen inte varit på hela helgen. Jag fick en helkroppsmassage av min älskade, eftersom han håller på att utbilda sig till hälsocoach och massör. Sen tittade vi sista Harry Potter och åt chips innan det var dags för mig att åka upp till Småland igen.

Så det var min helg, kort och gott. :) Udda men rolig helg! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...