Års resumé 2011! del 4

November
På bloggen körde jag en 30 dagars-utmaning där jag svarade på frågor varje dag under hela november. Detta gjorde att jag kunde tidsinställa inläggen och spendera 2 veckor med min älskling som hade lov från skolan. Vi spelade även poker ute i Klevshult med en av de konstigaste rundorna vi någonsin haft. Fyrtal dök upp hela två gånger och vid ett tillfälle hade tre deltagare kåk och stegar. Det händer liksom inte. :D Brorsans band Solitude släppte sin musikvideo till "Under fading skies". Den är förbannat bra! jag var även förbannad på det nya partiet Naturdemokraterna som ville få bort vargen. I november började det även storma något så fruktansvärt när Berit drog in i Sverige.

December
December är min stora stressmånad i vanliga fall, så även detta året. Hela månaden går åt till julpyssel och att köpa presenter och julklappar. Men aldrig förr har jag gjort så mycket julgodis som detta året. Det julgodis jag varit med och gjort var: Jordgubbskola, mozartkulor, kanelkola, nougatgömmor, snickerskaka, chokladdoppad ingefära, vit kardemummatryffel, kanderad mandel, kanderade jordnötter och mandelkola. På det rullade jag även en massa köttbullar och bakade pepparkakor trots att jag inte ens tycker om pepparkakor! Jag var även med i en undersökning gjord av statistiska centralbyrån där resultatet dyker upp först år 2013!

Den 18:e fyllde ju min älskling år och då var jag nere i Skåne för att fira honom. Sen var det julafton. Jag firade första halvan hos min pojkväns familj och vi åt julbord och åt en massa julgodis och delade ut klappar. Sen for vi hem till min mamma och min brorsa och åt ännu mer julbord och åt ännu mer julgodis! Jag brukar vara mätt på julafton i vanliga fall. Jag har nog fortfarande inte varit ordentligt hungrig efter den julen. Nyårsafton firade jag i Smålandsstenar hemma hos Najri tillsammans med brorsan, Najri då såklart, älsklingen och Apell. Vi åt jättegod mat. Först förrätt a'la Apell vilket innebar grillad macka med mozzarella och parmaskinka. Sen åt vi fläskfilé fylld med färskost, hasselbackspotatis och rödvinssås och till efterrätt Rocky Road Deluxe som var en mäktig kavalkad av chokladmousse, hallon, marshmallows, glass och kolasås. Året avslutades med fyrverkerier på en dimmig gata där vi var de enda som hade någon form av raketer! Men det var superkul och vi gick inte och la oss förrän kl 5 på morgonen! Som det ska vara!! :D



Pepparkaksbak!

Det var det året! Tycker inte det var så fullspäckat som år 2010 men jag har ändå varit på 2 resor och haft mycket kul! Håller dock tummarna för att 2012 ska bli ett bättre år än 2011 på många aspekter! God fortsättning gott folk!

 


Kommentarer
Postat av: zwampe

Fin blogg!



Är du med i ADsettings? Tjäna lite extra pengar via din blogg annons finns på vänster sida i min blogg..det fungerar=)

2012-01-10 @ 13:23:41
URL: http://zwampe.blogg.se/
Postat av: Rinki

Jag gjorde också 30-dagarsutmaningen, det var ett bra sätt att verkligen hålla sig motiverad och ha något att blogg om, ibland kan jag känna att jag är väldigt omotiverad och inte bloggar vidare bra.



Kul att din brorsas band släppte sin video, vad är det för musik de spelar, kan man se videon någonstans?



December är nog stressigt för alla, däremot så känner jag faktiskt att december för mig i år inte var så himla stressigt, konstigt nog. Visserligen var det mer stress med plugg och sådant, vilket jag inte har känt på ett tag eftersom jag tog ett paus från plugg och sådant och började att studera igen nu i höstas.



Är det du på bilden, du är väldigt vacker :) gillar eyelinern måste jag säga, jag får inte alltid till det så bra, tror att jag måste köpa en bättre pensel.



Sv: Ja, precis Facebook är bra på det sättet. Jag försöker att vara rätt så strikt med vad för information jag lägger upp på Facebook. Tror inte att jag medvetet lagt upp information kring vad jag bor. Men många som känner mig på Facebook vet ju vart jag bor, så tror att det har kommit upp i diskussioner ändå, men jag är inte så rädd ändå.

Tack för komplimangen kring inlägget, jag kände ändå att det var rätt tråkigt...men det glädjer mig verkligen att få positiva kommentarer kring det!



Jag håller med, det är väldigt skönt att få en paus från Internet ibland, däremot så kan jag inte säga att jag verkligen tog en paus från sådant. Visserligen var jag inte så himla aktiv på Facebook under tiden, lade mest upp länkar till blogginlägg. Men bloggen har jag faktiskt varit rätt aktiv med på sistone; men sådant går ju upp och ned.



Det vore jättespännande att få se något av dina alster, jag tror att du är superduktig! Ser fram emot att få se dem någon dag :) <3.



Jag håller absolut med dig, mål kan man sätta upp när som helst och kanske när man känner sig inspirerad för att göra en förändring.



Nej, precis däremot är matfettet ganska lätt att hitta billigt. Typ margarin på Lidl för typ 9 spänn, hehe.



Jag flängde mellan julbord och släkt också, min egen och pojkvännens :) men det blir ju så. Längtar lite efter att få starta egna traditioner, men tror nog inte att just jultraditionerna kommer att brytas än på ett tag, lär bli mer aktuellt när man väl får egna barn.



Kramar

2012-01-10 @ 20:38:10
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: anniepiie

Heej! :D Kul att höra ifrån dig igen! :) Åhh va gott det är med nybakade pepparkakor! Jag hoppas oxå att det nya året ska bli bättre, kan nästan inte bli sämre än detta känner jag.... SV: ingen fara, skönt att ta ledigt från bloggen ibland oxå. :) Min jul var underbar, och nyår firades med fina vänner. Sen kollade jag lite raketer med familjen oxå. Trevligt trevligt! Haha jaa, vissa är ju lite sura av sig. hehe okej, själv gillar ju att laga mat så brukar kika på det. Ger mkt inspo oxå! ha de bra. :) Kramar

2012-01-10 @ 22:06:25
URL: http://anniepiie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...