Music is my drug!

Det känns alltid lika roligt att spendera sammanlagt en timme på att vänta på bussen och att åka buss fram och tillbaka för ett möte som tar 15 minuter! Men, mötet gick bra och nu när jag kom hem har jag slängt i en tvätt och gjort något speciellt med chokladbollssmeten som blev över igår. Tänker inte visa vad jag gjort än dock. :)

Och nu när jag satte mig här vid datorn insåg jag att jag en jädra massa musik på min dator som jag fått av min bror för säkert 2 år sen, men som jag fortfarande inte har tagit mig tiden att lyssna igenom ordentligt! Vi snackar om kanse 20 album som jag inte lyssnat på ordentligt, och ca 5-6 nya album som jag inte har hunnit kontrollyssna på än! Så nu sitter jag här och lyssnar igenom en en massa bra musik, samtidigt som jag smygstartar min spakväll med ett fotbad för att få upp värmen i kroppen.


Vad skulle man göra utan musik?!





Kommentarer
Postat av: Anki

Musik är bäst!!

Sv: Tacos kan jag äta hur ofta som helst!! Det är underbart!

Mmm vad gott! Då kan man inte vara sur länge!

Ja! Jag vill ju helst ge något han verkligen vill ha! Och han hade ju aldrig anat att han skulle få det! Har inte spelat wii, men har alltid önskat mig ett. Det blir perfekt att ha på fester!!

Ja jag känner det samma! Och något som är ännu värre är ju att det verkar va populärt att vara otrogen! Iallafall om man ska tro på Victoriamilan eller vad det heter. De som går ut med "gör ditt liv mer spännande, skaffa en hemlig flört!" Jävlar så arg jag blev när jag såg reklamen! Vad sjutton menar dom med det? Att livet inte är spännande nog om man inte har en hemlig flört? Inte nog med att man ska stressa sig in i förhållanden och skaffa barn så fort som möjligt, nej nu ska man ju vara otrogen oxå! Helt sjukt!!

Ja jag blir tokig på ridskolor. Önskar jag hade en egen gård, då skulle jag starta ridskola direkt! Men undrar om man kanske kan styra sånt lite själv oxå om man utbildar sig till ridlärare eller ridskolechef? Så kanske man har något att säga till om på en ridskola. Ska kanske höra med dom på arbetsförmedlingen De vill ju att jag ska ta reda på vad jag vill jobba med och börja med det. Skulle nog locka många fler elever om man kunde försäkra föräldrarna att barnen får lära sig mer om säkerhet och hästhållning också. Sjukdommar får de ju inte heller lära sig om. De enda som kan något vettigt är de som har suttit och lusläst hästböcker som jag gjorde när jag var liten. Och alla är inte intresserade av att läsa. Tänk vad allt skulle vara bättre om det var mer teori i ridskolor.

Hahaha antar det jag med!

2012-02-16 @ 19:25:48
URL: http://baraanki.blogspot.com
Postat av: Anna Terneborg

Ja, vad skulle man göra? Det finns i stort sett bara en tid på dygnet då jag inte lyssnar på musik, och det är när jag sover ;)



Svar: Ja, men att äta smeten är hur gott som helst det med. Och dessutom är det ju så lätt att göra, att man inte slänger ihop det oftare :)



Nej, choklad är det inget fel på :) Smakade den nya från Marabou häromdagen, Mandel Split tror jag den heter. Riktigt god! :)



Ha nu en bra spa-kväll! :) Kram

2012-02-16 @ 20:30:33
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: Rinki

Jag håller med, jag älskar musik. Blev lite nyfiken på vad du gjorde med chokladbollssmeten som vart över, men jag antar att du kommer att visa det i nästa inlägg kanske? ;). Jag funderade faktiskt själv på att "baka" (känns inte riktigt som att baka...man gör typ chokladbollar snarare än bakar dem, eller?) chokladbollar ikväll, men tror ändå inte att jag orkar, haha, gud så lat man är ibland.



Sv: Cockneydialekt, jag kan tänka mig att det är svårt att förstå. Kursen verkar spännande och jag har första seminariet imorgon, det känns rätt nervös. Rent generellt så brukar jag kategorisera mig som en person som är rätt så bra på engelska, om man jämför med vissa andra. Under de två sista åren i gymnasiet så talade jag i princip engelska med min bästa vän varje dag, vet int varför riktigt...antar att vi behövde det eller något. Men oavsett, jag brukar kunna switcha till engelska utan problem...men det känns ändå rätt läskigt med en helt ny grupp och lärare plus att det vi ska prata om är ju en bok och jag vet inte om jag har förstått allting rätt heller, så ja...förlåt att jag bara babblar på.



Hoppas att chokladbollarna fixade till ditt humör, var det något speciellt som hände?



Ja, min sambo sade också att hon som är huvudrollen i Against the Wall var med i McLeod's döttrar, han såg också på den tidigare, inte varje avsnitt eller sådär, utan om den gick på teve när han kom hem från skolan eller vad det var. Du behöver inte förklara, jag antog nästan att det var en sådan typ av serie och jag kan ju berätta/erkänna att jag är en sådan som fastnar för sådana serier också. Jag har kollat fram och tillbaka på 7:th Heaven och det som jag verkligen följde slaviskt under typ 5-6:an var Sunset Beach...haha. Grymt dålig serie egentligen och det är skrattretande när man kollar på något avsnitt idag. Däremot, för nostalgiska skäl, skulle jag ändå vilja få tag på en DVD-box för det var ju ändå avsnitt som jag lyckades missa ;).



Ja, men precis, det var ju det som jag menade att jag hoppades på att sjuåringen och hennes mamma kunde utveckla en så pass bra relation att de kan prata om sådant här framöver, så att det slipper gå för långt liksom.



Jag känner igen mig, det finns saker som jag verkligen skulle ha velat radera från mitt liv, saker som jag har gjort. Men samtidigt, så finns det ju aspekter i närhet till de som man vill ha kvar. Äsch, det är lika bra att bara blicka framåt istället ;).



Hm, Big Fish var rätt bra...men lite udda också, på ett sätt som gjorde att den var väldigt bra, men ändå lite komplex. Oj, jag har faktiskt inte sett alla Burton-filmer tyvärr :/ Beetlejuice har jag inte sett hela och inte Sleepy Hollow heller. Men jag gillar Edward Scissorhands och Corpse Bride, tycker att den är så söt. Sweeney var bra också, var ett tag sedan jag såg den dock.



Hehe, du och jag kan ta en snabbtripp till London känner jag ;). Oj, gud vad jag "drar med dig" och föreslår resor till oss, ber om ursäkt ifall det verkar lite påfluget, hehe.



Nej, Egg in the Basket, låter ju mycket bättre. Men ändå gulligt, det som din mamma säger. Jag tror att jag kan förstå vad du menar, men jag burkar så sällan äta bröd att när jag väl äter det så gillar jag det.



Massa Kramar! Har saknat dig :).

2012-02-16 @ 21:17:44
URL: http://rhulth.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...