Happy Birthday!!!

Stort grattis till Najri och Apell som båda fyller 23 idag!! HURRA HURRA HURRA HURRA!!!!


Födelsedagsbarnen! 
Wille, Najri och Apell!


Kommentarer
Postat av: Anki

du får hälsa och gratta! :D

Sv: Jo precis. Alltid lite pengar! :D

Ja jag fattar inte varför vissa bara vill klanka ner på en, vad man än gör kan de hitta något att klaga på. De som säger att man är egoistisk för att man inte har barn är nog samma som säger att man är egoistisk för man skaffar barn för tidigt!

2012-02-07 @ 20:50:25
URL: http://baraanki.blogspot.com
Postat av: Rinki

Kan slänga in ett grattis och ett hurra jag också då ;). Man vill ju inte vara sämre än någon annan, hehe.



Sv: Absolut tror jag att det är som du säger, att barn får en osund bild av kropp och vikt hemifrån, eller från någon i ens närhet. Därmed är det ju viktigt att man inte gör en vidare stor grej av det, när jag har tagit upp denna diskussion tidigare har det ibland blivit så att vissa säger "ja, men tänk på barnfetman då" eller sådana saker och det är klart att jag inte menar att dessa barn inte får banta, däremot tycker jag att det är synd och tragiskt att barn hamnar i den positionen. Det ligger ju i generna för vissa, men i slutändan är det ju föräldrarna (förhoppningsvis) som ser till att barnen äter och är man förälder som hela tiden ger sina barn pommes och andra onyttiga saker sex dagar i veckan, ja då blir det ju inte bra! Så man ska försöka att vara hälsosam utan att behöva peka ut det hela tiden och lägga vikt vi att "titta så duktiga vi är nu, för nu tänker vi alla på vikten". Jag tyckte att det var jobbigt när jag var yngre (och än idag, ibland) får höra saker som "det där är ju inte så bra, då blir man tjock". Det är jobbigt.



Men det är ju precis som Janell skrev i den där artikeln, att hon kanske inte gjorde rätt eller det kanske inte hjälpte alls, men å andra sidan kanske det gjorde det. Jag tycker att hon gjorde något bra av situationen och som hon poängterade så blev det inte mer prat om vikt och sådant den kvällen. Ibland behöver man vara drastisk.



Ja, det var verkligen skönt när man var liten :) även om jag inte skulle orka göra om allting igen, så hade det på ett sätt varit skönt. Det finns ju vissa saker som jag ångrar...



Haha! Nu när du sade det, Johnny Depp ÄR Amerikansk, det har jag inte ens tänkt på. Jag är så van vid att höra honom med brittisk accent, även i de tecknade tror jag. Han brukar ju vara med i alla Tim Burton filmer (älskar Burton!) och där är han ju brittisk och spelar oftast mot Helena Bonham Carter.



Vad skönt att ni slapp allt snöandet, men hade absolut varit orolig ändå och absolut inte för att jag inte trodde att du körde ordentligt, men för att jag bryr mig om dig :) och alla Andra kör inte ordentligt alla gånger.



Jaaaa :) vi kan åka till Side! Du kan säkert övertala din pojke, hehe.



När jag var i London 2004 eller när det nu var, så tog jag och min lillebror ett foto på oss vid Perrong 9 3/4 :) det var roligt, så det var inte så att vi skippade den biten. Det var jättefint alltihopa verkligen.



Ja, det känns som att en partiledare inte har jättestor anledning till att ta bidrag :/ som du skrev, så hade nog någon annan behövt det mer!



Hm, torra vet jag inte...tycker att mina pommes blir rätt goda ändå. Gillar inte när det dryper om dem. Jag brukar köpa Coops tunna, vanliga frites och sedan sätter jag ugnen på 230 (står 225, men brukar alltid köra med liiite till) och sedan ska de ligga inne i 30 minuter. Efter 15 minuter är det jätteviktigt att ta ut plåten och vända omkring på dem och salta dem. Brukar ha dem rätt högt upp i ugnen och sedan får de väl ligga i tills de har blivit lite gyllenbruna. Med olja i pannan brukar jag aldrig få dem bra....inte tillräckligt frasiga, mer mosiga. :P Vad skumt. BK brukar ha bäst pommes enligt mig, MAX är okej och de har Underbara hamburgare och dessutom ett par laktosfria alternativ! Yay.



Jag hoppas att det blir bra med allting trots tentor. Shit vad mitt huvud har gjort ont de senaste dagarna! Håller på att dö. Antagligen stress eller något.



Jag fyller år den 23:e Mars, du?



Puss och Kram!

2012-02-07 @ 22:24:33
URL: http://rhulth.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...