Fula hundar!!

När jag går in på hemsidor eller andra bloggar och ser vackra hundbilder så blir jag alltid lite extra förtjust. Jag fattar inte hur man kan få så vackra foton på hundar. Alltså seriöst jag fattar inte....!!


För när jag försökte fotografera mina hundar så såg det snarare ut så här:

PirathundThat Colgate Smile!!
Old granny
Glapp i käftenNärkontakt av första graden
Kosseögon!I see.... hmmm..
Flin!Hi hi hi hi hi
Na na na na na na na na BATMAN!
Tittut!!


Varför kunde inte mina hundar bli fina på bild!!?!?! Haha och försök inte skylla på fotografen!

Har massor av såna här bilder på min hårddisk! :/


Kommentarer
Postat av: Melissa Lavali - Foto, ADD & Vikt

hahaha jag skrattar högt så djuren kollar på mig som om jag vore galen, gud vilka härliga bilder , dom slår ju alla andra "normal" bilder med hästlängder.



svar:

håller med dig, finns så många som söker för en liten bruten nagel eller annat skit och gör köerna milslånga. Tror bara de är bra att låta kroppen reda ut mycket själv när de gäller sjukdomar och härda imunförsvaret än att få pencilin för varje lite förkylning eller gipsa en liten flisa.



men då låter ju verkligen remby perfekt ju, hoppas dom lanserar de snart då :)

2012-02-10 @ 10:36:58
URL: http://lavali.blogg.se/
Postat av: Anki

hahahahahha saknar domdär hundarna!!

Sv: Speciellt te med förkylningshonung i. Då blir man frisk på nolltid! :D Choklad hjälper nästan lika bra som glass mot förkylning. Brukar inte bli sugen på chips när jag är sjuk, det är för strävt, men det funkar nog lika bra det med! :D Cola är iaf toppen! :D

Ja, de smakar typ lika i maten. Så det borde ju funka med svartpeppar oxå. Huvudsaken är att man tar korn och inte malen peppar. Det funkar säkert lika bra, men det är ju inte ett dugg trevligt att häva i sig en massa malen peppar!

Ja precis! Och ridning tränar ju hela kroppen dessutom!

Ja det är kul att träna oxå, höll ju på mycket med molly och tränade parelli. Men ska man träna mycket och försöka ta level 2 så bör man nog rida hästen enbart själv eller ialla fall träna tillsammans med ägaren, men markövningarna funkar ju lika bra ändå och jag kan ju ialla fall träna på att rida med kroppen och så. Hihi kul att ni fick ett sånt bra band! Synd att det ofta är hästar som inte passar till ridskola på ridskolor. Å sen finns det ett fåtal hästar som Molly, som nästan passar bättre på ridskolor. Hon älskar ju barn och att få uppmärksamhet. Och alla barn älskar henne för hon är så snäll.

Ja det förstår jag. Det blir ju mer personligt med Nail art! Mer unikt. Hihi men jag får nog träna länge innan jag kan få till det ens hyfsat bra. Jag kan ju knappt måla ordentligt med ett vanligt nagellack. Hur jag än försöker så blir hela fingrarna målade i slutändan. Eller så slår jag ihop två fingrar när de ska torka. Har ju så sneda fingrar som är lite vridna innåt i topparna så de slår alltid ihop!

Oki skoj! Tack för tipset! Då ska jag testa sen! Ja det är mycket roligare om man har en lägenhet med balkong eller uteplats så man kan odla. Göra egna kryddor osv. Som tur är så har vi en hel gård till våran lägenhet! Jag hoppas vi får den men det låter ju otroligt lovande!!

2012-02-10 @ 13:52:50
URL: http://baraanki.blogspot.com
Postat av: Anna Terneborg

Haha, gud vilka härliga bilder på dina fina hundar! Hunden på fjärde bilden uppifrån ser otroligt nöjd ut :)



Svar: Jag har väl sett Star Wars-filmerna tre gånger/film eller liknande, så det är inte så att man inte kan se dem. Men alla gillar ju väldigt olika :)



Ja, men det gör jag med. Kollar upp citat och liknande, fungerar även väldigt bra om man är ute efter ett specifikt avsnitt på en specifik säsong :)



Lediga fredagar är inte helt fel nej, är ledig var tredje fredag. Så det är gött!



Ha en fin kväll nu. Kram

2012-02-10 @ 19:35:36
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: Madeleine

Så där roliga hundbilder är det ju sällan man ser att någon lyckas med! ;) Mycket roligare än alla perfekta bilder ju, personlighet i dina!

2012-02-19 @ 16:10:03
URL: http://www.galjar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...