Nu tar jag helg!

Äntligen fredag! Om 20 minuter drar jag in till stan för en helg med pojkvännen och vilka andra somkan tänka sig dyka upp. :)

Trevlig helg på er!


Kommentarer
Postat av: Anna Terneborg

Hoppas du får en fantastiskt fin helg i fint sällskap!



Svar: Visst är han? Jag älskar Jared och tycker han är något utav det snyggaste som gått på vår jord, någonsin ;) Och i denna serie är han ju bara för underbar! Såg du på Mitt Så Kallade Liv?



Det stämmer nog det du säger, och så är det nog alltid, att ju mer man gillar något desto mer tanke och energi lägger man ner på det. Kul att du har något du gillar så mycket! Sedan jag slutade med handbollen har jag inte riktigt haft någon "hobby", om man inte räknar med serietittandet förstås ;)



Precis! Det känns som samma ställe man alltid gått till, samma folk och samma musik. Det kan vara jättekul att gå ut och dansa röven av sig ibland :P, men oftast föredrar jag en lugn kväll över det.



Exakt, men då vi inte var där för just semester så var det helt ok. Vi var där i tio dagar och det var verkligen på gränsen utav vad jag klarade av, jag älskar min bästa vän och tycker det var jättekul att få se vart hon kommer ifrån, men den lilla byn och hur folk alltid är där och påflugna.. Det kan jag klara mig utan. Jag har aldrig längtat hem så mycket innan och morgonen vi skulle åka hem var jag såå glad! Inte för att få lämna min bästa vän, utan för att få lämna stället. Min vän som åkte med mig kände likadant! Sen var vi ju inne i stan med, Paracin, och där var det väl lite mer behagligt. Men ändå, skönt att komma hem! :)



Tack, det hade jag! Ha nu en fin helg som sagt, vi hörs (skrivs)! :) Kram

2012-04-20 @ 14:00:25
URL: http://anna.favs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...