Nail Art Challenge 12: Inspired by animals

Veckans challenge var ju alltså djur och jag har nästan fått kortslutning i mina försök att bestämma mig för vad jag skulle göra för design. Något hästinspirerat, katter, nyckelpigor, hundar, fjärilar eller ormskinnsmönster? Eller skulle jag göra något klassiskt som leopardmönster, tigerränder eller dalmatinerprickar?

Men sen så valde jag i slutändan att göra en design baserat på mina små husdjur. Elbukssalamandrarna. :D


Firebellied Nails Firebellied Nails2
Salamandernaglarna på vänster hand och en närbild på vänster tumme!

Som ni ser så har jag valt att ha salamandrarnas magar som design, förutom på tummen där jag målat en salamander istället. Jag valde att göra graderingar i gult och orange eftersom salamandrarnas magar kan variera i färg från gult till knallrött och alla orange toner där emellan. Mina salamandrar har gula magar allihopa.


 



På denna bild ser ni hur magarna kan skifta i färg och mönster. KÄLLA


Färgskiftningarna beror på hur mycket karoten ödlorna fått i sin mat under uppväxten, men hälsan påverkas inte oavsett om de får lite eller mycket.


Mina salamandrar har ju som bekant lagt ägg och ja, de har kläckts nu. 9 små yngel har vi fått än så länge, men vi får se om de blir fler, eller om de ens överlever.


Så här vackra är mina salamandrar förresten:

Fire Bellied Newt

Firebellied newt

Firebllied Newt2

Inte så snygga kanske. :D


Kommentarer
Postat av: Anki

Shit va coolt!!!!!! Sååå snyggt!! Som alltid!!

2012-04-18 @ 21:53:24
URL: http://baraanki.blogspot.com
Postat av: Anna Terneborg

Johodå, vilka skönheter :) Och jag gillade denna designen med, riktigt snyggt!



Svar: Jag använder faktiskt inte örhängen längre, slutade med det för några år sedan och har inte riktigt börjat igen. De gångerna jag faktiskt har det känns det som man gör ett nytt hål när man sätter i dem, det har nästan växt igen ;)



Nej, det är trevligt att gå ut någon gång ibland. Men jag gjorde det mycket under en period och har sedan dess tröttnat. Bio, filmkvällar, ut och käka, ta en fika eller bara vara föredrar jag isf :)



Vad härligt att det är borta! Det är aldrig skoj att gå så länge med det..



Nej, precis. Det var jättekul att komma dit och se hur de har det, men det är inget land jag skulle vilja bo i. Dessutom bor dem i byn, så det var väldigt påfrestande på något vis. Sen är det mycket lösa djur som springer runt, det klarar inte jag av. Vädret var superbra i tre dagar av de elva vi var där, resten av dagarna spöregnade det.. Lite typiskt när vi väl var där, men det var ändå kul!



Jag gjorde inte så mycket igår kväll, satt framför mina serier i vanlig ordning :) Vad hade du själv för dig? Kramar

2012-04-19 @ 07:32:26
URL: http://anna.favs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...