Kan man bli annat än stolt?!

Gå och kolla in den här artikeln:

http://rocknytt.se/skivbolag/2396-hornsup-agency-presenterar-stolt-solitude



Totally awesome!!

Och för er som inte köpt Slitz än så gör det nu!! NUUU!!!! Där finns också en hel intervju med Dennis och lite mer om Solitude.


Kommentarer
Postat av: Louisa

Ojj ja det låt som om du hade fullt upp!



Hon heter Ribbel och är en welshponny. 134,5 cm i mankhöjd. Hon komer från tyskland där dom bara hade ridit henne i ett halvt år. Sedan tog jag över henne, vi tränade hela vinter och startade vår första tävling 14 maj. Andra tävlingen vann vi båda klasserna, tredje kom vi 2 :a av 11 st och 3:a av 15 st. Fjärde tävlingen efter att jag hade varit i tyskland och ridit lite så vann vi båda kasserna igen och senast 30 juli i torsby vann vi båda klasserna igen. :) Ribbel har stor potecial att bli riktigt bra. Jag har bara ridit henne i ca. Tio månader men hon och jag utveklas tillsammans. Jag kommer köpa en häst till våren. Då ska Ribbel få föl har vi tänkt.

Du kanske inte vet vilken klubb dt är men jag tävlar för knöppelåsen som ahde två ryttare med i Sm. (: Ribbels helbror Clever var med där. Han kom etta i DM vann båda klasserna. Kolla in vår klubb på dressyrtävlingar i Värmland någon gång. :D Knöppelåsens Ryttarsällskap.

Nästa gångbjag ska tävla är 11 sep. I grums.

Ha det bra! Kram

2011-09-05 @ 22:20:53
URL: http://lllouisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...