Lustigt det där med myndigheter...

Är det inte konstigt att vi har myndigheter som ska veta så mycket bättre än oss och bestämma hur vi ska leva?

Är det inte lustigt att när man ringer dem så vet de ändå inte ett smack?

Och är det inte lustigt att jag nu blivit kopplad fram och tillbaka till olika personer i en timmes tid och fortfarande inte kommit till någon som kan svara på en simpel fråga?

Mycket, mycket lustigt.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Svar: Ja jag tycker de filmerna är fantastiskt bra och väldigt välgjorda. Jag har inte sett dem på väldigt länge. Såg dem alltid ihop med syrran förr. Hon var helt besatt av Aragorn.



Ja det har ju varit en väldigt varm höst, så det är väl därför. Mygg är otroligt irriterande djur!! De är alltid i vägen liksom haha.



Nej men det förstår jag inte, varför gnälla när man inte gör ett försök till att förbättra sin tillvaro? Varför inte ens ge sina drömmar en chans. Om man inte testar så vet man inte om det kommer funka. Det ska inte vara någon större deal, jag menar det viktigaste för mig är inte vad jag gör utan vem jag gör det med. Absolut man kan alltid ha lite lyx i vardagen ändå, lite mysigt. Det krävs inte så mcyekt :)



Haha ja just det ja du har hemska chefer :) Jag har det bra, både i fotbollen och på mitt "vanliga" jobb. Det är goa människor. Ja dina chefer kanske skulle behöva lite party :P



Haha ja vi får göra det, min kille tycker jag är knäpp som hakat upp mig på det hela men jag trivdes så bra och de var så gulliga.. men sån är jag :) Nej men det var ju det som var skönt, det är ju ett ställe där det ÄR lugnt. Det är ingen nattklubb liksom. Men det är trist att det är tomt. Absolut, tycker de får göra något stort där inne. Jag menar de har förutsättningarna.. de hade ju till & med bowlingbanor där inne haha.



Jag tycker med det, annars ska folk direkt in i ens relation på något sätt... och man vill ju själv vänja sig innan man går ut med det tycker jag :) Det tycker jag med, vi är fortfarande inte supersuper officiella. Våra vänner vet typ och våra familjer, men inte ALLA :) Ingen fb "i ett förhållande". Bara det första steget, att smyga bort "singel" :) Kommunikationen är så himla viktig. Nej men precis, det är lika bra att alltid säga vad man tycker och prata om saker stora som små för då slipper man missförstånd och problem längre fram. Vad roligt att ni börjat shoppa möbler :)



Nej jag tror inte att äkta kärlek är lätt, den är bara värd att kämpa för. Absolut, man är två stycken med olika viljor och tankar. Ibland kommer det kännas som han/hon är den största idioten på planeten men så är det att leva ihop :) Yes, jag tror med det!



Jag är inte alls godtrogen, inte längre. Nu litar jag sällan på folk. Men det är tråkigt det med. Att man känner att folk är opålitliga pga några idioter.

2011-11-15 @ 16:44:39
URL: http://lilleput.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...