GO ENGLAND!!

Jag är inte speciellt förtjust i fotboll. Brukar inte titta på det alls, men idag har jag slängt ett extra öga på Sportbladets sida för att hålla koll på resultatet mellan Sverige- England!

Och hell yeah! England vann. Visserligen bara med 1-0, vilket kanske inte är ett superresultat, men de vann lik förbannat!! :D

Nu ska jag banne mig gå och lägga mig! Ska upp kl halv 7 imorgon!

Natti natti!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Svar: Det är svårt att se men det visar bara att han är multitalang :) HAn kan göra det mesta och gör det kreativt.



Det är klart det är lättare att gnälla än ta tag i det men då får man faktiskt skylla sig själv!! Det är absolut sällskapet. Det är det viktigaste :)



Det gör att man VILL prestera bra i alla fall, det gör en enorm skillnad för mig. Haha kanske bara att fylla honom med lite whisky, vem vet :P



Jag tycker det är rätt skönt med lugnare ställen också, när man vill gå ut men slippa den känslan man får av en nattklubb. Gå ut och chilla med sina vänner liksom :)



Det låter som en bra idé, jag vet inte om vi kommer bli officiella på FB snart. Känns som folk inte har med det att göra och de som har med det att veta de vet det redan :) Inte så att jag inte skulle säga något om man träffar en bekant på stan coh de frågar men jag tycker det där med fb-förhållanden är lite som med fb-vänner... det känns inte alltid äkta. Ja men man ska inte lyssna på deras snack men man blir påverkad ändå, av någon anledning. Men som sagt.. det är en privat grej :) Det är ju vi två som ska veta, ja. Inte alla andra! Nej men det är ju svårt att shoppa för mycket med innan man vet hur ens nya ställe kommer att se ut.



Klart man inte kommer hålla emd varandra om allt hela tiden men det är ju bara naturligt. Haha nej det är inte lätt alla gånger man man får se vad som betyder mest :D



Tyvärr är det ju så. Man blir väldigt påverkad av hur folk beter sig-. Man ska vara försiktig med alla människor men inte för försiktig, en balansgång även där.

2011-11-16 @ 01:33:44
URL: http://lilleput.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...