Fläktfritt!

Just nu står all maten som ska vara i skafferiet på bordet. Hela köksbordet är överbelastat med kaffe, havregryn, kryddor och mjöl, pasta, såsförpackningar och bakpulver! Var tvungen att tömma alla skåpen i köket eftersom det idag har varit några sotare i lägenheten som rev ut hela fläkten. Det lät bara krasch och så var hela fläkten borta! Ska få en ny, mer välfungerande fläkt på onsdag. :) 

Kändes väldigt behövligt eftersom den förra fläkten sög! Eller det var väl snarare det den INTE gjorde. xD


Kommentarer
Postat av: Sandra

svar: Ja vardagssysslor är himla sköna faktiskt, man behöver sin rutin :) Det är så det är.. amn behöver det lugna och vanliga för att uppskatta det lite mer spekakulära i livet!



Absolut, ibland ringer den väckarklockan rätt högt i ens huvud. Men det är bra att inse och få lite perspektiv med... men fy vad hemskt det är att det ska vara såhär =/



Nej whisky är verkligen inte passande att shota. Haha det är alltid kul att se alla gamla "suits" & alla fotbollsnissar dricka sig själva under bordet!



Nej det funkar verkligen inte så, speciellt när det inte ligger mitt inne i stan. Då ska folk liksom först och främst hitta dit. Och hade jag inte vetat via killarna att de spelade där hade jag inte hittat det kan jag säga. Man måste göra PR och sen få folk att prata om det för det var supertrevlig personal och grym service så får man dit folk kommer snacket att gå. Det är dit de måste hgitta!



Ja det är bra ändå, det är liksom inte så seriöst men snacket finns ändå där. Precis, vi vet båda var vi har varandra så vi planerar inte bröllop och barn än :P Men någon gång måste man ju ta stegen med och ni har ju hållit ihop ett tag nu :) Och det blir nog superbra! Man ska inte vara för snabb men inte för långsam.. kärlek är svårt haha. Nej det viktigaste är att man vet och är säker, det finns inga regler där... man får helt enkelt känna efter!



Tyvärr händer det rätt ofta, en del folk är ofattbart falska.

2011-11-14 @ 23:06:39
URL: http://lilleput.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...