Dag 29: En talang jag önskade att jag hade

Det är väl ingen talang på så sätt, men jag önskar att jag kunde ”prata”. Alltså jag ska försöka förklara vad jag menar med det.

 

Jag önskar att jag kunde uttrycka mig bättre. Ibland känner jag att jag inte får ut vad jag menar när jag pratar med andra, för jag hittar inte rätt formuleringar, eller ibland inte ens rätt ord för det jag vill få fram.

 

Jag menar också socialt. Jag önskar att jag visste vad jag skulle säga i alla olika tillfällen som kan dyka upp. Jag har alltid svårt att komma på vad jag ska säga i olika situationer, framförallt om det är något sorgligt eller tufft för någon annan. Jag känner mig så känslokall när jag inte kan komma på något bra att säga.




Kommentarer
Postat av: anniepiie

Jag förstår percis vad du menar!! Har oxå svårt att uttrycka mig rätt i vissa situationer, mitt ordföråd är inge vidare. :P hehe Sånt gör oftast att man uppfattas som blyg och lite halvtråkig, men inte lätt när man inte vill säga fel eller kommer på vad man ska säga liksom! ;) Blir nog bättre med tiden förhoppningsvis! :) hihi SV: ja men gör det, klura på så kanske du kommer på vem det är tills på söndag! :) Åhh va kul, jag måste oxå ta och göra lite julgodis snart till jul. I helgen shoppade jag julklappar med syrran bla! :) Ta hand o dig!! Kramis

2011-11-29 @ 19:56:02
URL: http://anniepiie.blogg.se/
Postat av: Louise

Hej var med och tävla om dagens blogg där alla mina 100-200 läsare kan blir din här på

http://laakinoiise.blogg.se/2011/november/dagens-blogg-tisdag-4.html#comment

ska vi följa varandra på bloglovin?

Förlåt om du inte gillar sånna här kommentarer! :)

2011-11-29 @ 20:57:23
URL: http://laakinoiise.blogg.se/
Postat av: EMMAS!

okej :D hmm ska gå på bio på torsdag eller fredag ^^ sjdå?:D kram

2011-11-29 @ 22:21:21
URL: http://eemma.se
Postat av: Sandra

svar: Nej absolut inte vi hade mysigt på vår extra dag!! :)



Nej men precis, men som jag ser det om man lever hälsosamt så kan man också unna sig. Det går liksom hand i hand. Jag tror med man blir lite bekväm om man har sambo, som sagt blir det många myskvällar :)



Det är sant, det är mysigt att veta att det finns ett djurliv där. Sant men jag gillar älgar. Jag minns när de var nere vid farmors hus när man var liten. De är enorma!



Nej jag vet att jag inte ska klandra sig själv men det är inte lätt att stänga av alla känslor som yr. Nej det finns inga ursäkter och logiskt sätt är det en väldigt lätt tanke men sen finns det ju den icke logiska sidan av mig. Nej han hade inte förändrats men det vore att ljuga att säga att det inte gör ont att veta att han tappade kontrollen helt under sommaren efter det att han blev helt själv. Det ställer till i skallen. Och det handlar inte om att jag vill vara med honom, för jag är inte helt dum i huvudet. Jag vet och det är det som gör mig arg på honom för han försöker bevisa för mig att han är förändrad och fine, det verkar han vara. Men han vet också precis vad han gör... för han känner mig tillräckligt väl för att veta att han ställer till med problem för mig. Det hade räckt med att han bad om ursäkt annars och hållit resten för sig själv... för det är inte rättvist att göra såhär.



Precis! Har man ett enkelt liv eller i alla fall ett liv utan de där stora motgångarna så är det klart att en fläck på tröjan, en bruten nagel eller något annat som egentligen är en bagatell blir som en hel världskris. Det handlar ju trots allt om prioritering. Sen med det sagt är det inte så att jag alltid hoppar av lycka pga sena bussar eller annat.. det är mänskligt att bli irriterad över skit ibland men det förstör inte min dag. Tycker dock att situationen på ditt jobb vore "okej" att klaga över lite då & då, den verkar inte helt okej. Men du ser ändå att det finns värre saker. Och det gör det hela mer uthärdligt, det brukar vara så.,



Haha raka av håret det vore något det! Senaste dagarna har jag verkligen inte orkat göra annat än slänga undan håret. Det är bara trassel nu.



Det är sant och kanske är vi på väg mot ett Wall-E samhälle? Ja men det tycker jag med. För en del kan ju inte tänka på annat än facebook/blogg och jag ser det som ett missbruk om det går ut över det normala livet. Att man anpassar sitt liv pga det!

2011-11-29 @ 23:30:47
URL: http://lilleput.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...