Vad som behövs när man är nere...

Finns en sak som alltid fungerar när man känner sig lite vissen, iallafall för mig. Djur! Djur av alla de slag kan alltid få mig på bättre humör.

Så helgen spenderade jag på vackra kolmården, bland björnar, giraffer, elefanter och delfiner. Och mycket mer såklart! Åkte bland annat den nya Safarin, linbana istället för att köra bil. Vet inte riktigt vad jag ska tycka. Tror det hade varit en starkare upplevelse att få åka bil i Safarin men linbana var rätt häftigt det med.

Jag har ännu inte lagt in några bilder från min och Jonnes kamera så ni får vänta med att se fotona tills vidare. Visar dem en annan dag.

Häftigaste djuret:
Vargen, alla kategorier. I lördags fick vi inte se en skymt av dem eftersom det stod ett tiotal barn som skrek och stampade på bryggan så vargarna höll sig därför undan. Men på söndag kväll strax innan stängning var det lugnt hos vargarna och då kom de fram och sprang omkring rakt under oss och framför oss. Sån magnifik upplevelse. Delfinshowen var också fruktansvärt imponerande, även om hälften verkade vara någon form av PR-kupp för Markoolio. (Spelande av hans musik, han som gjort showen, osv.. )

Roligast under helgen:
När vi satt på fågelshowen och fick veta att gamen som skulle varit med egentligen, hade rymt under förra fågelshowen. Nog sjutton hittade vi djurskötarna efter showen som satt i en skogsdunge med lite kött, desperata för att få ner gamen som hade bosatt sig i en tall. Hysteriskt roligt. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...