Årsresumé! Del 1

Nu har det gått några veckor in på det nya året och än så länge har väl inget direkt dramatiskt hänt så därför kör jag en liten fin årsresumé på 2010. 

Januari

Året börjar sent för min del. I ett litet hus på landet i Dalarna sitter jag och min kusin och hennes polare Gina och spelar Fia med hutt med Minttu när någon helt plötsligt utbrister att klockan slagit tolv, för fem minuter sedan! Rusade ut i stallet för att lugna hästarna och titta på fyrverkerier. Eller ja... det är inte så mycket fyrverkerier i Stumsnäs som ligger utanför Vikarbyn som ligger utanför Rättvik som ligger... ja ni fattar. :) Dagen efter känner vi inte alls av de tre flaskorna Minttu, jäger, rom, vodka och champagne som vi drack men myser med film och pizza. Resten av januari var nog rätt lugn. :)

Februari

Världens längsta vinter rasar fortfarande utanför fönstret. Drivor med snö som når upp till taket! Men! Mamma fyller 50! Detta firar vi genom en liten härlig resa till Lanzarote och solen. Jag, mamma och brorsan. Och oj så underbart det var. 10 dagars total avkoppling och njutning. Fick till och med brorsan och morsan att gå på zoo med mig... kanske så att jag skulle gå med på de tretton måltider de åt på en dag. Sen kom man hem... och jobbade... eventuellt.

Mars

Mars var en helt fantastiskt månad! I början av månaden var jag och såg 30 seconds to mars i Köpenhamn med Dennis, Apell och Robin! Trots mycekt strul så var det en underbar, underbar konsert! Min morsa blev även kidnappad av ett gäng galna tanter och jag slet mitt hår i mina försök att ändra min design här på bloggen. Sen blev det den 27:e mars! Brorsans och Solitudes stora releasefest! Gud vilken kväll! Vad kul vi hade!! Även om ett av mina revben rök den kvällen. :)

April

Vad jag kommer i håg så blev jag inte lurad i början av denna månad. :) Det som var minnesvärt var absolut, absolut (!!!!) Solitudes spelningar på Åland. En kort (nåja) båtfärd över till den mysiga lilla finsk-svenska ön och jag tror jag hade mitt livs bästa helg!! Slösade upp 7000 kronor på sprit, ENBART PÅ ÅLAND, inte taxfree på båten inräknat :/ Utan att vara speciellt full någon av kvällarna. I <3 Åland!

Maj

Jag började gå heltid på jobbet så det var nästan uteslutande det som gällde. En och annan fest kanske. Det började ju gå mot sommar också. Väl värt att nämna. :) Mest minnesvärt var väl när jag åkte till Rättvik för att umgås med kusinen och gå på vårmarknaden. Festade återigen ute i Stumsnäs och fick tillbringa den natten i en enorm dubbelsäng tillsammans med 7 hundar!! Var underbart varmt och gosigt tills Ikaros, en enorm schäfer/labradorkorsning, klev på mitt revben. Jag regerade på trummorna till Guitar Hero och fick dessutom lyssna på The Kill 5 ggr på raken ;) 
 
Juni

Som vanligt började månaden med ett antal födelsedagar, bland annat min och brorsans och våran gemensamma fest. Hann även med två resor till Liseberg och fick äta min vän Ricards underbara fajitas! :) I mitten av månaden var jag även och såg Rise Against på Sticky i Göteborg. Slängde mig in i moshpiten med mitt kära revben! Klarade mig galant! :) Vilken känsla det var när hela publiken plötsligt lugnar ner sig och står och sjunger Hero of War så högt att vi inte ens hör sångaren i bandet!

Juli

Juli tävlar absolut mot mars i bästa månaden! For till Gbg och Sticky Fingers för en Solitudespelning. Den kvällen kunde slutat bättre. Kunde inte andas efter ett tag och fick åka till Sahlgrenska där de inte verkade ta mig på allvar och gav mig två tabletter. :/ Bra jobbat! Sen hade jag ju min grillfest. Även om det inte var så mycket folk var det ändå tillräckligt och jag hade iallafall jättekul. :D Sen den 23:e juli fyllde farsan 51 år och  samma kväll hade min kära J sin fest och ja, det var då vi blev tillsammans. :) För er som inte visste. Här har jag gått hela halvåret och trott det var augusti vi blev ihop i men jag och datum ni vet. xD Avslutar augusti med ett besök på marknaden i Virserum med Philip, Ia och min J. :) Vi provade knasiga hattar, åkte en livsfarlig karusell, köpte filmer och drack slushies så att våra tungor var gröna, blå, lila och bruna. Sen på kvällen tittade vi på film hos Ias mormor och morfar. Mysigt.

På minussidan så åkte min kära KattaStrof iväg till Frankrike, och vi satt och väntade på hennes återkomst... men tji fick vi för hon stannade kvar. *pik pik*


För att det inte ska bli världens längsta inlägg så kör jag resten av 2010 i nästa inlägg! :) Inga bilder blir det heller då uppladdningen är galet seg just nu! Kör det i ett annat inlägg senare! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...