Typisk måndag antar jag...

Usch, den här dagen är verkligen förstörd. Har verkligen gått igenom varenda mardrömsscenario den här dagen.


06:30-11:30: Ligger och vrider och vänder mig och blir galen för jag kan inte somna. Alls! Halv 12 somnar jag! Efter att ha varit vaken sen kl 14:30 dagen innan.

13:00-13:30: Vaknar till av någon lustig dröm, känner mig skakig och går upp för att röka lite, dricka något och kanske hålla mig vaken. Går inte. Ger upp av tröttheten och går tillbaka till sängs.

16:30: Vaknar och är extremt sliten och trött, har ju inte fått mer än 4 timmars sömn. Försöker somna om en liten stund.

17:00: Blir väckt och får en utskällning för att jag sovit "för länge". 4 ½ timme!? Hur är det för länge?!

17:15: Går upp och fixar mitt te och borstar tänder och mår allmänt skit för att hela dagen försvunnit, samt är sur för att folk verkar tro att jag sover ett halvt dygn. Förstår inte varför folk inte kan inse att alla faktiskt inte jobbar 7-16 och har en dygnsrytm där man sover på natten och är vaken på dagen. Det finns faktiskt nattskift och kvällsskift också! 

18:00-19:00: Slänger mig i ett varmt bad för jag är alldeles för sur och irriterad och dessutom frusen in i märgen för jag är så trött.   

19:25: Nutid. Sitter och skriver av mig i bloggen och funderar på varför jag inte sover som jag ska så fort jag inte jobbar. Jobbar jag sover jag normalt. Är jag hos J sover jag normalt. Men hemma, själv, när jag ska vara ledig dagen efter då går det inte. Samma jävla skit förra veckan dessutom. Sov nästan ingenting förra veckan!

Låt det bli tisdag! Men hur sjutton ska jag lyckas somna i natt nu då!?

Sleepless...


UPPDATERING!

21:00-21:30: Målade naglarna och såklart lyckas jag smeta till det innan det torkat så att det blir totalt misslyckat.  

22:30: Är hungrig och lagar till en god kycklingwok med grönsaker, nudlar och en god sås med soja och sweetchili och vad händer? Jo, när jag ska ta första tuggan går gaffeln av! Handtaget i plast lossnade inte bara i limmet, utan gick av! En ren spricka rakt igenom, nära huvudet! Får jag inte ens äta idag heller?

Otursdagen med stort O idag. Fortsättning följer.... eventuellt


Kommentarer
Postat av: Åsa

Jag tyckte min måndag var hemsk men din slog nog alla rekord. Hoppas resten av veckan går smidigare. Gillar din blogg förresten :D

2011-02-24 @ 02:55:39
Postat av: Jenny

Tack så mycket Åsa! Hoppas din vecka också blir fortsatt bra och att du får en trevlig helg. och tack så mycket för att du gillar bloggen :)

2011-02-24 @ 04:18:50
URL: http://paraworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...