Äntligen hemma!

Känns som att jag inte fått en lugn stund idag, fast jag inte har gjort så mycket. Började dagen med ett möte i Gnosjö. För er som inte känner till Gnosjö.... var glada för det! Finns inget ställe jag avskyr mer än Gnosjö, men ibland måste man tyvärr åka dit. Och den härliga kallduschen jag fick när det började ösregna var ännu ett sarkastistk plus i kanten. :P


När jag väl kom hem hann jag ta en värmande dusch och dricka en kopp kaffe, sen var det iväg igen för att möta min mor och handla lite. I regn... så nu är jag hemma och är lika blöt och frusen som tidigare, så blir nog ett kokhett bad om en stund. 

Och det här till efterrätt: 



 
En fråga till er läsare: Det finns de som gillar att värma sina chips i ugnen, sen finns det knasbollar som jag som stoppar chipsen i kylskåpet för de är godast när de är kalla. Äter ni era chips på något konstigt sätt?


Kommentarer
Postat av: Rinki

Oj, låter som att du minst sagt har haft saker att göra idag! Hoppas att du får ta det lugnt och äta lite chips och ha mysigt nu till kvällen!



Så roligt att du nämnde chips, jag älskar chips, it's my thing liksom, andra gillar godis, jag gillar chips. Jag har faktiskt aldrig testat att värma upp dem tidigare och nu när sambon hade varit gullig och cyklade ut och köpte chips, så lade jag faktiskt märke till att jag också gillar dem kalla! Har däremot inte testat det där med kylen tidigare, men det var ju smart! Det ska jag också göra, de blir så tråkiga när det är rumsvarma.



Sv: Ja, jag tycker att du kan ge boken en chans :). Du gillar också Nick Hornby förstår jag, jag älskar honom, han är superbra! Har du läste Juliet, Naked? Om inte, läs den!!



Jag håller med dig, jag gillar också snö -- däremot är det jobbigt när det blir strul med tåg/pendel etc. Men absolut, en vit jul och ett vitt nyår, det är bra! Sedan kan snön få smälta bort.



Wow, gott med alla de där köttbullarna, det kommer ju att vara värt mödan när du sedan står där på julafton och har dem framför dig. Hur ska du fira din jul?



Åh, tack så jättemycket för att du säger att min blogg har innehåll, jag försöker i alla fall. Har på senaste tiden haft bloggtorka och vill helst inte skriva om ingenting, men jag försöker som sagt.



Jag vet faktiskt inte riktigt vad som kommer att hända i helgen, har du några planer?



Kram

2011-12-15 @ 22:41:58
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: Sandra

Svar: Svartsjuka när den övergår till ett kontrollbehov är endast obehagligt och gör en bra relation helt hopplös. Finns inget värre än bli misstrodd av den som ska lita på en fullt ut. Ännu värre om de är våldsamma och blir helt paranoida av det hela, been there done that!



Jag älskar att dansa, dansa.. halka.. haha. Ja, för att dansa på vintern när alla drar in snö eller som för tillfället - regn. Dansgolven blir rätt hala istället för klibbiga som de brukar vara.



Haha vänsterhanden är alltid hemsk, det är inte lätt att få dem bra. Nej jag är som sagt sämst på att fixa mina. Lite färg då och då men oftast helt naturella.



Jag tycker det är skönt med männiksor som sticker ut, som vågar tala för sig och vara som de är. Vi SKA vara olika det är så vi lär oss av varandra. Vi är ganska instängda av oss.. har blivit smått förvånad av folk som NYKTRA (för svenskar är bra på att vara sociala när de är fulla haha) kommit fram och småpratat i dagarna. Men jag tycker bara det är roligt!



Jo, det tycker jag är viktigt. Som jag sa när jag sökte jobb hos en man som är kund hos min kära pappa.. en del kanske anser att om man har hjälp av sina föräldrar och använder sig av deras kontakter så får man saker & ting serverade på ett silverfat men jag anser att det är helt tvärtom, eftersom jag har fått hjälp och kontakt med honom via min pappa så anser jag snarare att jag har mer att bevisa, för att slippa just den stämpeln som bortskämd och korkad. Så jag anser inte att jag kommer lata mig pga det utan snarare jobba hårdare för att bevisa att jag är värd att satsa på. Jag har en otrolig stolthet när det kommer till pengar, jag hatar att låna eller att låta andra betala.. för att inte tala om att jobba, jag är lite av en workoholic. Men ja det där med pengar är konstigt, det är känsligt för många.. förutom de som inte inser värdet av dem. Jag tycker att föräldrar som ger sina barn jobb de inte har kompetens för försvårar det för sina ungar, de kommer ju aldrig lära sig att ta något äkta ansvar med en sådan uppväxt. Hur ska de kunna göra det när de lever i en skyddad bubbla? Jag har fått hjälp att få kontakt med olika arbeten pga min pappas stora kontaktnät men det är å andra sidan allt, han skulle aldrig rekommendera mig för jobb jag inte klarar av eller bett dem behandla mig med silkeshandskar. Tyvärr är ju kontakter nästan A & O när det gäller att söka jobb numera. Tråkigt nog. Men som sagt, för min del finns det en stolthet i att visa att min pappa hade rätt när han rekommenderade mig till någon han har som kund. Hans rykte såväl som mitt eget står ju på spel och jag värdesätter att jag får den chansen trots allt.



Så är det absolut, man sätter på sig skygglappar när någon mår så dåligt. "Det är tillfälligt". "han är ung och lever i en av de roligaste städerna i världen". Eller varför inte "han är jävligt korkad" men det var liksom aldrig frågan om att han var beroende konstigt nog. Det är dock konstigt att man ljuger. Varför? Tror man att man skyddar honom eller sig själv? Skäms man? Jag vet liksom inte. Kanske handlar det dock mest om att man själv inte vill inse att det finns där, det är ju rätt övermäktigt trots allt. Han beter sig illa enligt mig, som tycker han gick över gränsen redan när han vräkte ur sig såhär lång tid i efterhand att han fortfarande är kär i mig. Jag vet att han inte själv inser att han gör det omöjligt för mig att tänka.. han ser det personligen som ett bevis på att han tänker finnas kvar, kämpa och visa att han är värd en andra chans. Enligt mig gör han sig själv inga tjänster men han har lite svårt för att lyssna. Vilket jag försökte säga till honom igår, kändes som bästa sättet att prata med honom. Face to face och på ett ställe där jag hade många vänner på plats fall i fall. Vi får se om det gick fram eller inte men som sagt, han säger att han vill visa att han har förändrats och han är nästan lika envis som jag är.



Tyvärr missbrukar de flesta med makt sin position på ett negativt sätt. Det finns extremt mycket tolkningar på lagen och det finns diverse sätt att ta sig runt den också. Det är sant, invdividen blir i ett sånt här fall extremt liten och "obetydlig" tyvärr. De rösterna försvinner in i massorna och ännu en gång vinner den med mest makt, status och pengar. Vilket fantastiskt samhälle vi lever i eller vad säger du? ;)



Usch ja, en del vill ju bara ha kontakt.. tråkigt nog finns det många ensamma själar där ute. Jag kan dela med mig av min stalker/ex om de vill ha någon som ringer ofta ;) Nej jag håller med. Facebook är som sagt bra för mycket men det mest privata får hålla sig därifrån. I alla fall för min del.



TAck tack :) Göteborg är riktigt härligt. Och imorgon ska jag på arbetsintervju och går det bra så hoppas jag ha jobb här i januari. Är så fallet har jag i alla fall boende och just nu känns det helt fantastiskt bra :) Kram

2011-12-15 @ 23:43:39
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: anniepiie

gutt med ett varmt bad! :D Hahah oj, det var något nytt, kanske man skulle prova, att ha chipsen i kylen. ;) Själv äter jag dom bara som de är, rumstempererade! :P SV: Jaa, jag älskar att laga mat, himla roligt!! Skulle gått restauranglinjen ist för handels!^^ Klart du får, finns sockerkaka kvar! :) hihi Ha en underbar dag nu och helg, några speciella planer? :) Kram

2011-12-16 @ 10:47:54
URL: http://anniepiie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...