Ber om ursäkt...

... för sopig uppdatering. Men nu har jag flera som tjatar på mig så dags att ta tag i det.

Tänkte börja med att förklara varför jag inte uppdaterat på så länge. Sanningen är att jag fortfarande är lite krasslig och dålig och den lilla energi jag har haft har jag även gjort åt ganska snabbt på jobb och tre vansinniga helger i Göteborg. Och nu när jag är lite ledig försöker jag spendera all min ork på att vara ute i solen när det är så varmt och skönt, samt att hjälpa pojkvännen med båten. Det krävs kanske inte så mycket energi för att skriva ett blogginlägg men om man totalt kraschar i sängen när man väl är hemma och knappt orkar spela spel på mobilen, då är det fruktansvärt jobbigt att ta fram datorn och engagera sig i bloggen.

I'm sick and tired of being sick and tired!


Men trots detta har jag haft tre fantastiska helger i Göteborg. Första helgen åkte jag med Jonne, Jenny och Kenneth för att se Philips första pjäs, Bilbo- en hobbits äventyr. Philip spelade Bilbo med bravur men han har ju alltid varit våran lilla hobbit. :) Andra helgen var episkt festande med brodern, Najri, pojkvännen och Apell. Började med lite shopping, fortsatte med uteservering och mat på Hard Rock Café, utgång på Rockbaren och Sticky Fingers (underbara, underbara sticky) och sen en nattpromenad genom Göteborg. Helt underbar kväll, trots att jag var nykter. Kan inte dricka för tillfället så fick agera fyllechaffis istället. :) Förra helgen var alltså helg nr 3 på raken som jag var i Göteborg och den här gången var det bara jag och Jonne och som åkte upp för att se Philips andra pjäs Mörker. Den handlade om en tonårskille som blev mobbad i skolan eftersom han var "emo" och gick igenom en massa svårigheter i livet. Mycket bra pjäs och bra spelat av alla, framförallt våran Philip och Jens som spelade huvudrollen!

Ja men nu ska jag krascha igen. Det är snart påsk och jag har nog redan lovat bort mig till mer än jag orkar med. På torsdag ska jag sjösätta båten med Jonne, fredag är det påsklunch i en stuga i skogen och på lördagen ska jag umgås med familjen då moster kommer ner från Dalarna. Söndagen kommer jag nog bara sova och eventuellt gnaga i mig det sista av påskgodiset... om jag kan få i mig det vill säga... Börjar bli fruktansvärt trött på "barnmat" vid det här laget! xD  

Hoppas ni andra är pigga och friska och krya och att in njuter av det varma vårvädret! <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...