Saker man kan fundera på....

...medan man jobbar och känner hjärnan ruttna bort! :D Alla kanske inte har lika tråkigt jobb som jag har!

*Tänk om Leonardo da Vinci skulle återuppstå och se hur besatta vi är av Mona Lisa och det faktum att det skulle finnas någon form av dolt budskap i tavlan. Undrar hur han skulle reagera?
"Jag har uppfunnit helikoptrar och gjort stora framsteg inom läkarkonsten, men ändå är ni besatta av ett porträtt som jag målade för att jag behövde cash snabbt!"
Haha, något i den stilen kanske. Funderar mest på detta för jag läste att de hade hittat små bokstäver i pupillerna på Mona Lisa... LV i ena ögat som skulle vara Leonardos initialer och sen några bokstäver som de hade svårt att tyda. Kunde vara B, L, S eller ja... vad som helst... Har någon hört talas om penselstreck?! Vill man hitta något, hittar man det oftast också. 

*Funderar på om inte bloggandet har blivit lite som när folk tjuvkikade på grannarna bakom gardinerna. Vi kan tjuvtitta på folks liv, även om de bor på andra sidan jordklotet. Så visst tekniken har finslipats men vårat sociala beteende är väl sig likt! :)

Average blogreader

Den genomsnittliga bloggläsaren under 60-talet?


*  Om modet alltid går runt i cirklar och allt kommer tillbaka... kommer vi då inom en snar framtid klä oss i stora vida klänningar, satinshorts till vita strumpbyxor på killar, vita peruker och lyssna på opera? Känns som att det var länge sen det var trendigt nämligen...

*Är det olagligt att koka knäck mitt i sommaren? Har någon i mannaminne någonsin kommit på att göra detta? Och är inte knäck egentligen bara en form av kola som vi fått för oss att hälla i pappersformar och kalla någonting annat?

*Varför är film alltid så mycket bättre på bio, trots att det egentligen finns så många fler fördelar med att se film hemma? Köper du DVD:n har du tjänat in biobiljetten när du tittat två ggr på filmen, popcorn är svindyrt på bio och du kan inte pausa för att gå på toaletten eller röka och man hamnar alltid bakom en person som är så lång att man inte ser något. Varför skaffar man sig inte en projektor och poppar popcorn hemma?  Men nej,  Bio is the shit! :D

* Hur blev rött egentligen julens stora färg? Och hur kommer det sig att julens blomma nummer ett, julstjärnan har blivit just detta när den är extremt överkänslig mot kyla?

Välkomnar alla svar på dessa viktiga frågor! :D




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...